2017-03-10 00:30:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Élénk lesz a mai nap

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter és az Uránusz még mindig szemben állnak egymással. Ügyeljen arra, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, és ne is hagyja sürgetni magát. Lassan eljön annak is az ideje, hogy lazíthat egy kicsit, még egy kicsit legyen kitartó!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nézeteltérései támadhatnak a közös pénzügyek kezelése körül. Valószínűleg jobban oda kell majd figyelnie az érintett kapcsolatra... Legyen nyitott minden párbeszédre és legyen egészen őszinte!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Óvakodjon a meggondolatlan és impulzív megnyilvánulásoktól. A hosszú távú pénzügyi elképzeléseit ismét mérlegelni kellene, felül kellene vizsgálnia, mert az anyagiak terén jelentős változások várhatóak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön most valami miatt csalódott lehet. Fontos, hogy ne fojtsa el az érzelmeit, igyekezzen feldolgozni minden problémát, és a feszültséget mozgással vezesse le. Este már lazíthat, és készülődhet a hétvégére.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok a tennivalója, ismét sikeres lehet, mert ösztönösen érzi, milyen fontos, hogy ma mindent beleadjon. A nehéz és kényes munkákat is jól meg tudja oldani. A Jupiter segítségével le tud majd zárni valamit, és ráhangolódhat a pihenésre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Figyeljen nagyon az álmaira, mert érdekes megérzései lehetnek. Szellemi és fizikai energiája ma egyaránt bőséges lesz, azonban könnyen perlekedő hangulata támad, és konfliktusba keveredhet. Ha azonban képes kikerülni a konfliktusokat, akkor most nagyot léphet előre a karrierjében!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Igazán szerencsés nap elébe néz! Most pár dolgot a javára fordíthat, köztük olyanokat is, amelyek kezdetben kényelmetlenül érintik. A szerelemben kissé könnyelmű lehet, ne ígérjen olyasmit, amit nem is gondol komolyan...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Találkozásainak most nagy súlya lesz, a sors összehozhatja valakivel, akitől már nem tud elszakadni, és nem is akar. A hétvégére csak pihentető programokat szervezzen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Alaposan vizsgálja át a könyvelését, lehetséges, hogy talál majd ki nem fizetett számlákat, amiért esetleg meg is büntethetik, ha nem veszi észre. A szerelmi élete most kiegyensúlyozott és boldog, szervezzen valamilyen romantikus programot estére.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Provokálva érezheti magát, de ne válaszoljon a kihívásokra. A családon belüli rivalizálás, féltékenykedés nem vezet sehová. Okosabb, ha diplomatikus marad, és kompromisszumot köt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Élénk lesz a mai nap: már a kora reggeli órák is lendületesen indulnak. Bár a hétvége előtt még mindkét keze tele van tennivalóval, délutánra mindennel végez. A mai bolygóállások vakmerővé is tehetik önt, erre figyeljen!

Halak: II. 19. - III. 20.
Legyen éber, és álljon készen: fontos tennivalói vannak. Ne sajnálja a fáradságot, vállalja el a túlórákat és az extra feladatokat is, mert ennek rövid és hosszú távon is meglesz a pozitív hatása!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: